Vissershuisje Zandvoort

VISSERSHUISJE 2

Het Vissershuisje 2 Willemstraat 14 Zandvoort/Centrum.

Oorspronkelijk, geheel gerenoveerd vissershuisje uit 1880, inclusief garage en patio, gelegen aan een Zandvoorts straatje in het centrum op loopafstand van zee. (maximaal 4 personen)

Indeling: Ruime kamer met open keuken, oven en vaatwasser, douche en een aparte wc.
Het huisje is luxe en zeer kleurig ingericht. Het behang en de gordijnen komen uit Engeland. Overal zijn houten vloeren en er is een gezellige zithoek. Er zijn veel ramen die uitkijken op de patio. Het geheel heeft een zeer zonnige uitstraling.

De kleuren beneden zijn voornamelijk lavendel, pink en ivoorwit (er is een balkenplafond). Een antieke kleurige lamp zorgt voor een sprookjesachtige sfeer.
Midden in de kamer staat een kleurige oude Spaanse gietijzeren wenteltrap. Er staat ook een antieke houten kast voorzien van ijzeren wielen, ooit gebruikt in een oude kartonnagefabriek. Er is een ouderwetse boerendeur (kan half open).
Het huisje is geheel centraal verwarmd.

Cd-installatie, TV en DVD speler zijn aanwezig.

Op de bovenverdieping bevinden zich 2 romantische slaapkamertjes in 3 kleuren zacht groen. Het behang en de gordijnen zorgen voor een romantische sfeer.
De slaapkamers hebben uitzicht op bewoonde huizen. U maakt kennis met het leefgebied van de  Zandvoortse bewoners.
's Morgens schijnt de zon in beide slaapkamers, uitstraling is zeer knus.

Loopafstand van zee,  vlakbij supermarkt, winkels, terrassen, restaurants en bioscoop.
10 Minuten lopen naar het zwembad (openlucht en overdekt). 15 Minuten lopen naar het circuit.
Met de trein: 10 minuten naar Haarlem Centrum, 30 minuten naar Amsterdam Centraal. Overstappen naar andere steden is in Haarlem en Amsterdam mogelijk

Zandvoort is omsloten  door twee prachtige natuurgebieden: de Waterleidingduinen en de Kennemerduinen.
Er zijn in de omgeving prachtige wandel- en fietspaden door de duinen aangelegd (Fietstochten naar Noordwijk, Katwijk, Vogelenzang, Haarlem, Bloemendaal, IJmuiden enz.). De VVV Zandvoort (om de hoek) beschikt over verschillende fietsroutes. Fietsen kunt u evt. huren.

Het Vissershuisje is in de zomermaanden  te huur per week- of voor een langere periode van zaterdag 16:00 uur (Aankomst)  tot zaterdag 10:30 uur(Vertrek) Als het huisje vrij is, kunnen de tijden in overleg worden aangepast.

De huurprijs is exclusief borg (€ 50) en schoonmaakkosten. Als u het huisje weer in de staat achterlaat als waarin u het aantrof, worden geen extra reinigingskosten berekend. Daarnaast wordt toeristenbelasting berekend.

Linnengoed is niet aanwezig, wel dekbedden(2x 1-persoons en 1x 2-persoons)

Overtrekken voor de dekbedden, slopen en lakens voor de matrassen zijn evt. te huur voor € 7.50 per persoon.

Huisdieren zijn niet toegestaan !

Wij hopen u snel in Zandvoort te mogen begroeten.


Anton Soet en Martha Burger
2042 VA Zandvoort
Tel: 0031(0)6 12446267
E-mail:    info@vissershuisje.nl
Website: http://www.vissershuisje.nl